Monday, 5 May 2014

Tak sempat sahur? Jom sahur pantas dengan MEALSHAKES

Bulan Ramadhan bakal menjengah lagi dalam masa tak sampai 2 bulan. Tak sabaarrr :D. Sama-samalah kita berdoa agar kita dapat dipertemukan sekali lagi dengan Ramadhan tahun ini ya. Aminnn..

Oh ya, bercakap pasal Ramadhan, pasti ramai ibu-ibu yang sudah mula memikirkan menu-menu untuk bersahur kan? Anda pernah terbangun lambat untuk sahur tak? Bangun-bangun saja,tinggal 5 minit lagi sebelum waktu sahur tamat ???? Apaaaaa 5 minit ??? Dalam masa 5 minit tu, memang takkan sempat nak makan nasi la kan. Haa, jom saya kongsikan apa menu yang RINGKAS & SIHAT untuk sahur. 

Tadaaaaa !!!!

3-5 biji kurma


Dan my yummylicios-super-fast sahur

Sahur ringkas dan sihat dengan MEALSHAKES, ESP DAN PERFORMANCE DRINK

Ha, mudah kan menu sahur saya. 5 minit inshaAllah sempat. Macam mana resepi yummylicious-super-fast SAHUR tu? Mudah saja.

250-300 ml air kosong atau susu segar dicampurkan dengan 1 sudu MEALSHAKES, 1 sudu ESP dan 1 sudu PERFORMANCE DRINK. 

Lepas tu shake kan saja. Shake shake shake.. InshaAllah walaupun dengan sahur ringkas ini, anda akan mendapat khasiat yang sepatutnya sepanjang berpuasa sepanjang hari. Perut pun tidak akan rasa lapar. Cubalah !!!!

Resepi ini juga sangat sesuai untuk anda yang mengalami masalah gastrik. Selepas bersahur, amalkanlah memakan kurma dan minum shake yummylicious-super-fast ini ya. InshaAllah anda pasti dapat menunaikan ibadah puasa tanpa gangguan gastrik. 

Sempena promosi percuma 1 canister MEALSHAKES dengan pembelian 6 canister, jom ambil peluang dapatkan MEALSHAKES dengan harga istimewa. Hubungi saya 012-2337598 (Rolin) atau email ke mamaolins@gmail.com

Ingin sertai kami? Whatsap atau emailkan maklumat anda ke nombor dan alamat email di atas
- nama penuh
- no. IC
- alamat

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. No comments:

Post a Comment