Monday, 14 August 2017

Deoderant 'kecemasan'



Pernah tak anda terlupa pakai deoderant atau nama lainnya 'ubat ketiak'? :)

Atau, pernah tak anda pergi holiday dan terlupa bawa deoderant?

Kalau tak pakai deoderant mesti kita rasa tak selesa dan tak konfiden kan. Yela, risau la rasa 'berlengas' nanti. Nak dekat dengan orang pun rasa tak selesa kan. Apatah lagi kalau keluar lunch waktu panas. Berpeluh-peluh. Pastu nak masuk office balik. Aduhhh berlengas!!! Nak naik lift yang sesak dengan orang. Tak sanggup rasa nak naik lift tu. Kalau boleh nak tunggu lift tu kosong baru nak naik. Yela, risau la kalau orang sebelah tercium bau 'keti'.. Oooppss :)

Itu belum lagi dengan baju basah di bahagian ketiak. Lagi-lagi kalau pakai baju light color, aduh lagilah nampak jelas tompok basah tu. Aduhhh kantoi :(

Saya sendiri dah beberapa kali terlupa pakai deoderant sebelum ke pejabat. Tapi saya tak risau sebab saya ada deoderant 'kecemasan'.

Ha, lepas ni anda juga tak perlu risau lagi kalau terlupa pakai deoderant. Sebab saya akan share apakah deoderant 'kecemasan' saya. Nak tau? Nak kan? Nak kan? ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaa...


Eh, terkejut? Iya, anda hanya perlu ada Herbal Blend Cream. Hanya perlu sapu selidik dan ratakan pada bahagian ketiak.  Sapu sedikit je, tak perlu banyak-banyak. Sapu hingga kering. Kemudian anda tak perlu risau dengan rasa tak selesa mahupun bau. InshaAllah anda akan selesa seharian dan bebas bau.

Kalau yang jenis ketiak cepat berpeluh tu, saya syorkan bilas ketiak dengan tisu basah dan biarkan kering sebelum menyapu Herbal Blend Cream ni.

Jadi selepas ini, anda hanya perlu pastikan Herbal Blend Cream sentiasa ada di dalam beg tangan anda. Nak lagi mudah, letak je satu tiub spare di pejabat. Jadi bila-bila masa diperlukan, Herbal Blend Cream akan sentiasa jadi penyelamat hari anda sebagaimana ia menyelamatkan hari saya :)

Selamat mencuba!!!

Nak order Herbal Blend Cream? Ready stock available

Whatsap : 012-2337598 (Mama Olin)






No comments:

Post a Comment